Lideri u izradi samouslužnih autopraonica

MK Nova je lider u dizajniranju i proizvodnji modernih samouslužnih autopraonica koje će transformisati vaš pristup održavanju vozila. Naši proizvodi kombinuju naprednu tehnologiju, kvalitetne materijale i intuitivan dizajn kako bi vašim klijentima omogućili jednostavno, brzo i efikasno pranje automobila.

o nama kontakt
mk nova

Naša ponuda proizvoda – Prilagođena rešenja za Vaše poslovanje

MK Nova nudi širok spektar samouslužnih autopraonica, prilagođenih vašim potrebama i specifičnostima poslovanja. Bez obzira na veličinu vaše lokacije ili budžet, imamo idealno rješenje za vas. Naše ekipe stručnjaka će vam pomoći da izaberete najbolju konfiguraciju autopraonice koja će vas istaknuti na tržištu i pružiti vrhunsko iskustvo vašim klijentima.

Pošaljite nam upit

Ukoliko Vas interesuje cijena, javite nam se putem kontakt forme.

Naše samoposlužne autopraonice maksimalno su prilagođene korisnicima i njihovim potrebama, svim godišnjim dobima i vremenskim uvjetima za cjelogodišnji profit. Prilikom proizvodnje naših autopraonica, posvećujemo pažnju najsitnijim detaljima. Koristimo najkvalitetnije i najotpornije materijale, komponente od proverenih proizvođača, kao i izdržljive i robusne delove. Naš cilj je osigurati da autopraonice funkcionišu bez ikakvih smetnji i grešaka, omogućavajući im dugotrajan radni vek. Svaka autopraonica koju proizvodimo je unikatna, jer prilagođavamo dizajn i karakteristike prema specifičnim zahtevima i potrebama naših klijenata.

kontakt forma