Korištenjem ove online prodavnice, prihvaćate sljedeće uvjete korištenja:

  1. Općenito Ova online prodavnica vlasništvo je tvrtke MK Nova d.o.o. i namijenjena je isključivo kupcima koji su stariji od 18 godina. Korištenjem naše online prodavnice, izjavljujete da ste stariji od 18 godina.

  2. Registracija korisnika Registracija naše online prodavnice nije obavezna za pregledavanje ponude proizvoda. Međutim, registracija korisnika omogućuje bržu i jednostavniju kupovinu, praćenje narudžbi i pristup povijesti kupovine.

  3. Narudžba i plaćanje Proizvodi navedeni u našoj online prodavnici namijenjeni su samo za osobnu upotrebu. Narudžba proizvoda smatra se potpunom tek nakon što zaprimimo vašu uplatu. Cijene proizvoda su navedene u bosanskohercegovačkim konvertibilnim markama (BAM) i uključuju PDV. Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda i bit će dodani na iznos narudžbe. Pri plaćanju putem kreditne kartice, sredstva se obrađuju putem sigurnog procesora plaćanja, a mi ne čuvamo podatke o vašoj kartici.

  4. Dostava Dostava se obavlja unutar Bosne i Hercegovine. Troškovi dostave ovise o težini i veličini narudžbe. Narudžbe se obično isporučuju u roku od 3-5 radnih dana. Ukoliko proizvod nije na stanju, o tome ćemo vas obavijestiti putem e-maila ili telefona.

  5. Povrat proizvoda U skladu sa zakonskim propisima, kupac ima pravo vratiti kupljeni proizvod u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda. Proizvod mora biti neoštećen, nekorišten i vraćen u originalnoj ambalaži. Troškove dostave pri vraćanju proizvoda snosi kupac. Povrat novca bit će izvršen nakon što zaprimimo vraćeni proizvod.

  6. Intelektualno vlasništvo Sadržaj ove online prodavnice, uključujući tekstove, slike, logotipe, zaštitne znakove i druge materijale, zaštićen je autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Sadržaj se može koristiti samo u osobne svrhe i ne smije se reproducirati, distribuirati, javno prikazivati ili